Ενημέρωση για την έκδοση κωδικών πρόσβασης των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αγαπητοί γονείς, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η επικοινωνία μαζί σας μέσω maill αγγίζει το 98% και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία στην προσπάθεια αυτή.
Σας κάνουμε γνωστό ότι στον ιστότοπο του σχολείου http://1dim-anatol.ioa.sch.gr/ στο σύνδεσμο τηλεκπαίδευση έχουν αναρτηθεί οδηγίες του ΥΠΑΙΘ για σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπ/ση.
Είναι χρήσιμο να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του σχολείου σε καθημερινή βάση.
Σας υπενθυμίζουμε πως απαιτείται η εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί. Πολλοί γονείς δυσκολεύεστε κατά την εγγραφή για απόκτηση κωδικών εξαιτίας της υπερφόρτωσης του συστήματος. Προσπαθήστε ξανά μέχρι και την Δευτέρα 30/3/2020.
Όσοι καταφέρατε να εγγράψετε τους μαθητές κρατήστε τα στοιχεία εγγραφής έως ότου σας ζητηθούν απο το σχολείο ή τον δάσκαλο/α της τάξης.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με την εγγραφή στο ΠΣΔ ή τη διαικπεραίωση άλλου αιτήματός σας επικοινωνήστε με το σχολείο στο maill του σχολείου: 1dimanat@sch.gr
Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://eclass.sch.gr/ μπορείτε να αναζητήσετε μαθήματα που αφορούν τάξεις του σχολείου μας.
Τέλος σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 30/3/2020 έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στην ΕΡΤ2 η εκπαιδευτική τηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ