Επιστολή προς τους γονείς των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής


Αγαπητοί γονείς,
με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020/2021 και την ανάληψη της διεύθυνσης του σχολείου, εύχομαι καλή αρχή, καλή συνεργασία να έχουμε και καλή πρόοδο στα παιδιά σας.
Τη φετινή χρονιά θα έρθουμε αντιμέτωποι με νέους κανόνες μέσα και έξω από το σχολικό περιβάλλον, διότι το πρόβλημα της πανδημίας αφορά άμεσα και επηρεάζει σημαντικά τη λειτουργία του σχολείου. Η επιτυχία του να καταφέρουμε να μείνουμε όλοι υγιείς θα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που θα έχουμε καταβάλει εμείς ως εκπαιδευτικοί και εσείς ως γονείς.
Η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί θα στηρίξουν τα παιδιά στις εκπαιδευτικές τους ανάγκες ώστε εκείνα να νιώθουν ασφάλεια, να είναι ήρεμα και να συνεχίζουν να αγαπούν τη μάθηση.
Επειδή υπάρχει συνεχής ενημέρωση για θέματα που σας αφορούν, παρακαλώ να παρακολουθείτε συχνά την ιστοσελίδα του σχολείου μας http://1dim-anatol.ioa.sch.gr/. Εκεί θα βρίσκετε σημαντικές ανακοινώσεις που είναι απαραίτητο να τις διαβάζετε προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Ακολουθώντας τα νέα μέτρα, σημειώνω εδώ ότι απαγορεύεται η είσοδος για το κοινό και θα πρέπει να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο τηλ. 2651048321 για να επισκεφτείτε το σχολείο, εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο.
***Αναμένετε επόμενη ανακοίνωση για την ημέρα του αγιασμού στις 14 Σεπτεμβρίου!
Καλή αρχή!
Η Δ/ντρια

Γεωργία Πάνου