Παραβίαση εισόδου του σχολείου!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνω σχετικά με την 4η, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, παραβίαση της εισόδου με σπάσιμο της κλειδαριάς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής επί της οδού Ομήρου από ανήλικα, δυστυχώς, άτομα.

Επειδή κλήθηκε η άμεση Δράση και κατέγραψε το γεγονός από όσους βρέθηκαν στο σημείο εκείνη τη στιγμή, παρακαλείσθε να μην επιτρέπετε στα παιδιά σας να παρευρίσκονται στο προαύλιο του σχολείου διότι θα έρθουν αντιμέτωπα με ποινικές ευθύνες στην περιπολία της αστυνομίας.  Ο χώρος είναι κλειδωμένος σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και η παραμονή σε αυτόν συνιστά ποινικό αδίκημα. Το σχολείο είναι δημόσια περιουσία και μετά από δύο σοβαρούς βανδαλισμούς είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε μέτρα.

Επίσης, σας εκφράζω τη θλίψη και την ντροπή μου όταν διαπίστωσα πόσο εύκολα τα παιδιά, κάποια είναι και μαθητές μας, εκφράστηκαν με απίστευτη χυδαιότητα όταν τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν. Οι οικογένειες των παιδιών είναι γείτονες, συγγενείς ή και φίλοι μας ενδεχομένως. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Μπορούμε να απαιτήσουμε τον σεβασμό που δικαιούνται οι μαθητές μας!

Είναι ευθύνη λοιπόν όλων μας να προστατέψουμε το σχολείο  με κάθε τρόπο!

Από τη Δ/νση